Projectbegeleiding

Hoe creëer ik draagvlak in mijn organisatie of bij het publiek?

Bij het ontwerpen van een plein of park heb je over het algemeen met meerdere partijen en gebruikers te maken. En uiteindelijk is het de bedoeling dat iedereen het eindresultaat omarmt. Daarom treedt Ron ook op als projectbegeleider in het gehele ontwerpproces. De opdrachtgever geeft aan wat de bedoeling is en wat het eindresultaat moet worden. Ron maakt hiervan een uitgebreid voorstel van het project zoals hij vindt dat het opgezet zou moeten worden en van de partijen die erbij betrokken zijn. Als opdrachtgever en Tuynplan het eens zijn over de opzet en de begroting die daarbij hoort, neemt Ron de leiding van het project op zich en zorgt hij voor adequate uitvoering en terugkoppeling. De afronding van het project is een ontwerp dat door alle partijen gedragen wordt en vervolgens kan worden uitgevoerd.

Kosten

Op basis van de projectopzet wordt een begroting van de uren en de kosten gemaakt. Per onderdeel of fase wordt aangegeven wat de geschatte uren en kosten zijn en lopende het project moet per onderdeel of fase steeds goedkeuring voor het vervolg gegeven worden. Hierdoor is er voortdurend overzicht zowel over de voortgang van het project als over de kosten tot op dat moment . Meteen kan ook de relatie met de begroting gelegd worden. En zeg nu zelf, als u uw plein of park feestelijk door de burgemeester kunt laten openen zoals u op bijgaande foto ziet gebeuren, wie is er dan niet blij?

Meer weten?

Wilt u graag meer weten en bent u nieuwsgierig geworden wat Tuynplan voor u kan betekenen? Schroom dan AUB niet de telefoon te pakken en een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking te maken via 06-48800563. Natuurlijk kunt u ook het contactformulier invullen dat u op een aparte pagina op deze website aantreft. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende kennismaking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.